Påsken i sydöstra usa

Med poäng från SAS flög vi t.o.r från Köpenhamn direkt till Washington påsken 2017 . Skatter på ca 350:- är allt vi pröjsade! Snittpriset för våra boenden hamnade runt en tusing per natt. Ok, med tanke på standarden vi fick!

Hyrde en SUV och körde ner genom Virginia med första mål  och övernattning i  Staunton, Virginia. Dag två tillbringadess längst en av USAs vackraste vägar, The Blueridge Parkway.
Målet var Cherokee, i just Cherokee-indianerservatet. (Inget reservat i vanlig mening utan det är friköpt mark som indianerna själva betalt för)  Där hade vi bokat en UNDERBAR timmerstuga i 3 dagar, en renoverad indianstuga från i början av 1800-talet.

Tre dagar/nätter ute på Georgias stora slätter följde. Hade bokat 3 nätter på ett litet privat Airbnb i byn Thomaston.  1800:- för 3 nätter!   UNDERBART ställe än en gång.

Sedan ner till Savannah där vi tillbringade 2 underbara dagar på ett utomordentligt trevligt och prisvävrt B&B.
Körde därefter norröver genom South Carolina, genom North Carolina och stannade sedan en natt i Petersburg, på ett ÄNNU UNDERBARARE B&B.

Avslutade vår fantastiska resa med en natt i Washington, en stad som inte imponerade alls. Men, been there, bocka av på listan.

eTT URVAL AV BILDER

Filmer

Första morgonen i Staunton

Cherokeedans

Livemusik i "the Smokies"

Dancing Stones - vår stuga.

Bryson City - North Carolina

Deep Creek - i "The Smokies"

Gatlinburg, Tennessee

BBQ i Georgia

Cherokee, North Carolina

Thomaston, Georgia

Montezuma, Georgia

Småbyar i Georgia.

Savannah, Georgia

South of the border

Washington DC

Georgetown, Washington DC.